Kinderkamp 2023

Wil je of ga je mee op kinderkamp? Lees dan verder..

Dit bericht is geplaatst op 01-02-2023

Ieder jaar organiseren wij als kerk een kinderkamp. Vrijwilligers van onze kerk steken de handen uit de mouwen om een geweldige kampweek te organiseren. Dit kamp is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Zowel kinderen uit onze eigen kerk als buiten de kerk zijn van harte welkom! Deze kampweek is jaarlijks in de 5e week van de zomervakantie van regio midden. Het kamp is van maandag t/m vrijdag.
Tijdens dit fantastische kinderkamp leren we kinderen door middel van verhalen en toneelstukjes over de bijbel. Ook brengen we de liefde die Jezus voor ons als mensen heeft over op de kinderen. Daarnaast hebben we veel leuke activiteiten en spelletjes die de kampervaring compleet maken. 

Wilt u meer weten over het kinderkamp, dan kunt u een e-mail sturen naar kinderkamp@evgom.nl
Of kijk ook even naar het promofilmpje

Wilt u uw kind/kinderen opgeven voor dit kinderkamp? Dat kan!
Van maandag 7 augustus t/m vrijdag 11 augustus 2023 gaan we naar kamphuis "de Buiteling" in Wenum-Wiesel, op een paar kilometer afstand van Apeldoorn. Dit jaar is het thema: "Superhelden". Tijdens dit kamp spelen we gave bosspellen, doen we sportieve spelletjes, zingen we met elkaar, luisteren we naar bijbelverhalen en genieten we van een fantastisch samenzijn. De kosten voor dit kamp bedragen 125 euro per kind.

 

Zie ook

God wil voor jou een woning zijn!
13-02-2023