Kinderkamp

Evangelische Gemeente Ommoord organiseert jaarlijks een kampweek voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud (groep 3 t/m 8 van de basisschool). Kinderen uit onze eigen gemeente, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes en andere geïnteresseerden: iedereen is welkom.

'Save the date'

U ontvangt een bevestiging van de deelname en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws. In het voorjaar van 2024 komt dat ook alle informatie met de precieze tijden van het halen en brengen en hoe u kunt betalen.  Wilt u al een indruk krijgen van hoe het kinderkamp van onze gemeente eruit ziet. kijk naar onderstaande video's van vorig jaar.

Bent u nog niet met ons bekend en gaat uw kind voor het eerst mee met ons kamp? We vinden het fijn om voor of na de inschrijving telefonisch kennis te maken. Zo kunt u alle vragen stellen die u heeft, en kunnen we eventuele aandachtspunten delen. We willen de week voor alle kinderen onvergetelijk maken. Zo zijn wij goed voorbereid om daar tijdens de kampweek voor te zorgen. 

Ik wil graag één of meerdere kinderen inschrijven voor het kinderkamp 2024, klik hier voor inschrijven

 

Evgom Kinderkamp 2023 Superhelden

Terugblik van "Superhelden" 2023

Elke dag zal er een dagjournaal verschijnen in de vorm van een video waarin we terugkijken wat er die dag ervoor heeft afgespeeld. Het is een korte samenvatting
De eindmovie zal zondag 20 augustus tijdens de samenkomst van onze gemeente getoond worden. Tevens staat deze samenkomst in het teken van de schoolzegen die we meegeven aan alle kinderen en leerkrachten voor het komende schooljaar

Weekoverzicht van Maandag 7 t/m vrijdag 11 augustus 2023

 

Onderstaande video's zijn dagjournaals, het geeft je meer verdieping
wat er die dag zich afgespeeld heeft.

6 augustus 2023; Voorbereidingen voorafgaand aan het kinderkamp. 

7 augustus 2023; vertrek vanuit huis, en de eerste ontmoeting met de superhelden

8 augustus 2023; Een dag vol verrassingen

9 augustus 2023; halverwege

 

10 en 11 augustus 2023; om niet te vergeten

 

Volgend jaar weer mee? Je bent van harte welkom als je op de basisschoolschool zit en je leeftijd ligt tussen 6 en 12 jaar.

'Save the date'

Dit kinderkamp is dan wel voorbij, en we zullen nog wel even nagenieten. We kijken ook weer graag vooruit naar het volgende jaar.

U kunt 12 t/m 16 augustus 2024

alvast in uw agenda zetten. Dat is de datum dat we volgend jaar weer terug zullen keren met het kinderkamp. 

 

Kinderkamp promotievideo 2023

Aftermovie kinderkamp 2022