Evenementen

‘Evenementen’ heeft als onderdeel van de pijler Getuigen als doel de mensen in Ommoord te attenderen op het Woord van God. Dit doen wij door publiekstrekkende eenmalige acties te organiseren. In de grootschaligheid onderscheidt Evenementen zich van Evangelisatie. Wij willen met deze acties de aandacht vestigen op onze gemeente, mensen van Ommoordnaar onze kerk trekken waar zij het Evangelie kunnen horen.Ieder evenement heeft daarom als hoofddoel dat het evangelie verspreid wordt; de actie is een hulpmiddel.Wij richten ons vooral op de inwoners van Ommoord. Iedere Ommoorder moet weten dat er een kerk is op de Bertrand Russellplaats.

kerstzangavond

Een jaarlijks muzikaal hoogtepunt is de kerstzangavond op 24 december. Een moment waarop veel kerken vollopen. Op deze avond voor Kerst staan we stil bij het kerstverhaal. En hoe leuk kan het zijn om te zingen in een koor samen met je broers en zussen. Onder leiding van Reg Bilardie wordt er een playlist gemaakt met een aantal bekende kerstliederen en praisesongs. Of je nu lid bent bent of niet van onze gemeente,  iedereen kan zich opgeven om mee te zingen in het kerstkoor.  Je bent van harte welkom. 

Op 24 december en op 25 december 1e Kerstdag treden we als kerstkoor op. 
Na afloop van de kerstzangavond is er gelegenheid om met elkaar te genieten van een kopje warme chocolade melk en erwtensoep.

Wil je meer infomatie,  neem contact op met het evenementen team
 

 

Evgom 40 jaar
Programma: In week 14 vieren we het 40 jarig bestaan van de gemeente Ommoord er zullen veel activiteiten plaatsvinden, houd daarom deze website regelmatig in de gaten