Noah's Ark

Vanuit de kinderdiensten halen wij elke zondagmorgen geld op voor kinderen die wij sponsoren van Noah's Ark, zodat zij naar school kunnen gaan en de zorg kunnen krijgen die zo nodig is!

Noah's Ark

We ondersteunen met elkaar 4 kinderen in de leeftijd ........


Onderwijs: New Horizon

Noah's Ark  biedt onderwijs aan op hun eigen school. New Horizon bestaat uit een kleuterschool, basisschool en een school voor voortgezet en beroepsonderwijs.  Ze volgen het Ugandese curriculum met extra aandacht op het gebied van Bijbelse lessen, praktische vaardigheden en sport en spel. Ze kijken naar de groei van de leerlingen en niet alleen naar hun rapportcijfers.


Uniek onderwijs

Op de kleuterschool ligt de nadruk op spelenderwijs leren en ontdekken. Er wordt goed gelet op de ontwikkeling van ieder kind op emotioneel en lichamelijk gebied.
De basisschool is volledig in het Engels. De kinderen leren geen letters maar klanken volgens het Jolly Phonics programma. Dit helpt enorm met de lees- en schrijfvaardigheid.
Naast schoolvakken zoals geschiedenis, biologie en swahili  volgen alle leerlingen ook praktische zoals houtbewerking, voertuigonderhoud, haarstyling, catering en loodgieters. Zo verlaten ze met een dubbel diploma de school van Noah’s Ark.

Meer informatie over dit zendingsdoel, kunt u vinden door te klikken op onderstaande foto